shamanistisk meny
   
shaman tromme skjold
 
   

shaman velkommen

Velkommen til Scandinavian Center for Shamanic Studies, hjemmesiden for Annette Høst, Zara Waldebäck og Jonathan Horwitz. Vi tilbyder et bredt udvalg af kurser i shamanisme, i Danmark og internationalt. Vi laver også shamanistisk healing og rådgivning, ceremonier, shamanistisk græsrods netværking, og forskning indenfor shamanens traditioner.

Hvad er shamanisme? Kort fortalt ser vi shamanisme som en spiritual tradition for healing, kraft og vision, der styrker forbindelsen mellem mennesker og natur. Der findes mange forskellige syn på, hvad en shaman er. Du kan læse en kort introduktion til, hvordan vi forstår og arbejder med shamanistisk praksis her.

På denne hjemmeside inviterer vi dig til at tage del i vores erfaringer, samlet gennem mere end femogtyve års oplevelser på shamanens vej, som praktiserende og lærere. Du finder frem til det, du har brug for med menuen øverst på siden - læs artikler og bliv inspireret, se det nyeste kursus program og bliv nysgerrig, nyd billederne og bliv fortryllet, få nyhedsbrevet og bliv forbundet…..

Velkommen på shamanens vej!