shamanistisk meny
 
         

KURSUS KALENDER 2018

GRUNDKURSER:

Shamanens Vej
9-11 marts, København
8-10 juni, København
19-22 juli, Halland, Sverige
2-4 nov, Aarhus
9-11 nov, København


KURSUS TILMELDING
 
VIDEREGÅENDE KURSER:
Spirit Dance & Ceremony 
24-29 juli, Tokalynga, Sverige
The Deepening Path Retreat
14-19 aug, Åsbacka, Sverige
Shamanistisk Praksis Dag
8 sept, Åsbacka, Sverige

Return to Spirit 
13-16 sept, Irland

Arven fra de Troldkyndige
19-23 sept, MidtSjælland
1-5 maj 2019, Wales

 

ANDRE EVENTS:
HverdagsShamanen
14-15 april 2018, Sjaelland
 
KURSER IKKE I SÆSON:
Soul Retrieval
Sjælens Stemme
Jordens Stemme
Shamanistisk Healing 1
Shamanistisk Healing 2
Shamanistisk Counselling 1
Shamanic Counselling 2
 Månens Veje
Livets Rytmer
Sejd

SkovKraft

Forandring

 
 
 

 SPIRIT DANCE OG CEREMONI

 
   

Shamanistisk dans er en port til Åndernes Verden. Shamanen bruger dans til at kalde ånderne til vores verden. Denne måde at arbejde på giver en intim og direkte forbindelse, og er en af de mest kraftgivende og klare måder at kontakte ånderne på. At danse shamanistisk påkalder Ånderne, inviterer dem til at danse os, lige så meget som vi danser med dem. I shamanistisk dans sker den vigtigste del af kommunikationen gennem bevægelse, som kan opleves som en slags shamanistisk rejse.

Traditionelt er dansen en essentiel del af åndelig praksis.Forskellige slags danse bruges til forskellige formål, og på dette kursus vil udføre en bred vifte af danse med hver deres specifikke form og intention. Vi danser for at fejre og takke vores Ånde hjælpere, for at komme dybere i kontakt med Naturen, for at bede om Anernes lærdomme, og for at give og modtage healing.  Vi kommer ikke til at arbejde med trance-dans som sådan, men snarere en måde at danse på, hvor vi skifter bevidsthed mens vi forbliver årvågne og forbundne med vores fysiske omgivelser.

Ceremoni er en anden magisk port, som shamanen bruger for at hente Ånde-Kraft ind i den fysiske verden. Ceremoniens essens er at arbejde tæt sammen med ånderne på åben, fleksibel vis, samtidig med at vi holder vores klare intention fast. Både ceremoni og dans handler om at skabe og holde et rum, så ånderne kan komme ind i denne virkelighed.

Vi vil udforske forskellige typer af ceremonier, både personlige og fælles. Du vil lære hvordan man beder Ånderne om vejledning i at skabe ceremonier og at udføre dem. Som med alt shamanistisk arbejde er nøglen din evne til at holde din hensigt stærk og kommunikere klart med ånderne.

Dans og ceremoni bliver ofte kombineret for at skabe stærke åndelige oplevelser, ikke kun på et individuelt plan, men også for vores fællesskaber. Ceremonien er beholderen for kraften, og dansen bringer kraften ind i ceremonien.

På kurset vil deltagerne også have mulighed for at være alene i Naturen en nat, hvis man ønsker det, i en traditionel "Udesidning" for at bede om personlig vejledning og kraft.

Deltagerne skal have gennemført grundkurset Shamanens Vej eller tilsvarende indføring, som er godkendt af os. De skal have let ved at rejse og god kontakt til ånde hjælpere.

24. - 29. juli, 2018: Tokalynga, Halland, Sverige. Undervist af Jonathan og Zara på engelsk. Kontakt Zara, email: courses@asbacka.org, eller tlf: + 46 (0) 431 441 220. Pris inkl kost og logi: 6500 SEK, depositum 2000 SEK.

For mere information om kursusstedet, se www.teateralbatross.se  

 

For at læse om et bestemt kursus, klik på linket i Kursus Kalenderen til venstre.
For oplysninger om hvordan du tilmelder dig et kursus, klik på Kursus Tilmelding.