KURSUS KALENDER 2019

GRUNDKURSER:

Shamanens Vej
29-31 marts 2019, København
28-30 juni 2019, København
17-21 juli 2019, Halland, Sverige
15-17 nov 2019, nær Aarhu
s


KURSUS TILMELDING
 
VIDEREGÅENDE KURSER:
Videre på Shamanens Vej
29-31 marts 2019, Irland
Being Home 
4-7 april 2019, Irland
Hjælp til Hjælpere
23-28 april 2019, Åsbacka, Sverige
Arven fra de Troldkyndige
1-5 maj 2019, Wales
Shamanistisk Praksis Dag
4 maj 2019, Åsbacka, Sverige
Living Gifts
17-19 maj 2019, Åsbacka, Sverige
SkovSejd
29 maj-2 juni 2019, MidtSjælland
Naturens Fortællinger
24-30 juni 2019, Åsbacka, Sverige
Shamanic Healing & Soul Retrieval 
24 juli-3 aug 2019, Tokalynga, Sverige
Shamanistisk Counselling 1
18-24 aug 2019, Åsbacka, Sverige
Shamanen, Døden og Livet
19-22 sept 2019, Samsø, Danmark

IslandsSejd
29 apr-3 maj, 2020, Island

 

ANDRE EVENTS:

HverdagsShamanen
3 forårslørdage 2019, Sjaelland

Earth Rights Conference
10-11 May, Sigtuna, Sweden
 
KURSER IKKE I SÆSON:
Sjælens Stemme

Return to Spirit

Peace & Power
Spiritual Ecology
Spirit Dance & Ceremony
Shamanistisk Healing 2
Shamanic Counselling 2
Månens Veje
Livets Rytmer

SkovKraft

Forandring


SPIRIT DANCE OG CEREMONI

Shamanistisk dans er en port til Åndernes Verden. Shamanen bruger dans til at kalde ånderne til vores verden. Denne måde at arbejde på giver en intim og direkte forbindelse, og er en af de mest kraftgivende og klare måder at kontakte ånderne på. At danse shamanistisk påkalder Ånderne, inviterer dem til at danse os, lige så meget som vi danser med dem. I shamanistisk dans sker den vigtigste del af kommunikationen gennem bevægelse, som kan opleves som en slags shamanistisk rejse.

Traditionelt er dansen en essentiel del af åndelig praksis.Forskellige slags danse bruges til forskellige formål, og på dette kursus vil udføre en bred vifte af danse med hver deres specifikke form og intention. Vi danser for at fejre og takke vores Ånde hjælpere, for at komme dybere i kontakt med Naturen, for at bede om Anernes lærdomme, og for at give og modtage healing.  Vi kommer ikke til at arbejde med trance-dans som sådan, men snarere en måde at danse på, hvor vi skifter bevidsthed mens vi forbliver årvågne og forbundne med vores fysiske omgivelser.

Ceremoni er en anden magisk port, som shamanen bruger for at hente Ånde-Kraft ind i den fysiske verden. Ceremoniens essens er at arbejde tæt sammen med ånderne på åben, fleksibel vis, samtidig med at vi holder vores klare intention fast. Både ceremoni og dans handler om at skabe og holde et rum, så ånderne kan komme ind i denne virkelighed.

Vi vil udforske forskellige typer af ceremonier, både personlige og fælles. Du vil lære hvordan man beder Ånderne om vejledning i at skabe ceremonier og at udføre dem. Som med alt shamanistisk arbejde er nøglen din evne til at holde din hensigt stærk og kommunikere klart med ånderne.

Dans og ceremoni bliver ofte kombineret for at skabe stærke åndelige oplevelser, ikke kun på et individuelt plan, men også for vores fællesskaber. Ceremonien er beholderen for kraften, og dansen bringer kraften ind i ceremonien.

På kurset vil deltagerne også have mulighed for at være alene i Naturen en nat, hvis man ønsker det, i en traditionel "Udesidning" for at bede om personlig vejledning og kraft.

Deltagerne skal have gennemført grundkurset Shamanens Vej eller tilsvarende indføring, som er godkendt af os. De skal have let ved at rejse og god kontakt til ånde hjælpere.

For at læse om et bestemt kursus, klik på linket i Kursus Kalenderen til venstre.
For oplysninger om hvordan du tilmelder dig et kursus, klik på Kursus Tilmelding.