KURSUS KALENDER 2021

GRUNDKURSER:

Shamanens Vej
5-7 marts 2021, Skanderborg
9-11 april 2021, nær Aarhus

18-20 juni 2021, København
14-18 juli 2021, Tokalynga Sverige

KURSUS TILMELDING
 
ONLINE KURSER:
Being Home
Begynder 27 jan, 4 sessions
The Deepening Path
Begynder 6 marts, 5 sessions

Videre på Shamanens Vej
Begynder 16 marts, 5 sessions

Livets Rytmer (åben for alle)
Begynder 21 marts, 4 sessions

Hjælp til Hjælpere
Løbende siden 10 Oct, 5 sessions

Naturens Fortællinger
Løbende siden 15 Nov, 6 sessions
 
VIDEREGÅENDE KURSER:

IslandsSejd
28 april-2 maj 2021, Island

SkovSejd
9-13 juni 2021, MidtSjælland
Shamanisme, Døden og Livet
21-27 juli 2021, Tokalynga Sverige
Sjælens Stemme
10-12 sept 2021, København
 
ANDRE EVENTS:
Shamanisme som Spirituel Vej
Online Talk
At Bede om Hjælp
Online Talk

 

KURSER IKKE I SÆSON:
Ritualets Magi

Return to Spirit

Shamanic Healing
Soul Retrieval
Månens Veje
Spiritual Ecology
Jordens Stemme
Arven fra de Troldkyndige
Spirit Dance & Ceremony
Shamanistisk Healing 2
Shamanistisk Counselling 1
Shamanic Counselling 2
 


SKOVSEJD – Kraft, Vision og Håndværk

Dette kursus tager udgangspunkt i sejd, Nordens gamle form for shamankunst. I sejden bruger man en kombination af stav, ekstatisk sang og sejdsæde som middel til at åbne døren til åndernes rige. Fokus er at udforske, hvad sejden har at tilbyde os her og nu. Vi vil arbejde med staven og sangen, sejde i fællesceremoni såvel som i par og alene.

Et særligt tema er arbejdet med Kraft. For i den norrøne magi er der udviklet en stor viden om at omgås kraft og livsenergi bevidst og kyndigt, bl.a udtrykt i begreberne meginodr og ergi. Vi vil udforske begrebet ergi – en måde at håndtere energi gennem den shamanistiske forening af ekstase og klar hensigt.På den måde øver vi nogle helt essentielle shamanistiske færdigheder, som vi har glæde af i healing og rituelt arbejde, ja i alle livets forhold: Hvordan vi modtager, rummer og jordforbinder kraften. Hvordan vi hengiver os, så kraften strømmer frit igennem os, og hvordan vi udtrykker den frugtbart og klogt. 

Sejden trækker sin tidløse energi fra naturens ånder og urkræfter. Derfor foregår en vigtig del af træningen ude blandt træer, bakker og vind. Når vi gør ene-sejd derude i skoven, kan vi lære førstehånds af kraften selv, som den iler gennem staven, vælder op fra jorden, rider på vores sejdsang. Sådan slår vores sejdpraksis nye rødder i vores egen tid og landskab.

Vores skriftlige kilder om sejd stammer fra sen vikingetid, men sejden har sin oprindelse længe før da. For at uddybe vores forståelse vil vi også se vores egne oplevelser i lyset af den nyeste forskning i de norrøne myter, som rummer så meget mere end de kendte gudeskikkelser.

Sejd er for både mænd og kvinder. Forudsætning for at deltage er at du minimum har taget grundkurset Shamanens Vej eller har tilsvarende træning, som er tjekket med os. Og at du har klart samarbejde med åndefæller – kontakt Annette hvis du er i tvivl. Det er også nødvendigt helt at kunne forstå dansk.

Du kan læse mere om sejd her: I VØLVENS SPOR, SEJDENS GÅDEFULDE "ERGI", og THE LEGACY OF SEIDR

9.-13. juni, 2021: nær Hvalsø, Midtsjælland. Undervist af Annette på dansk. Info og tilmelding: Maria Lisette Jacobsen, helst pr e-mail: info@hyldemorshave.dk Tlf: 23 95 05 43, bedst ml. kl. 10-20. Pris med kost og logi: 5450 DKK, depositum 1200 DKK.

Kurset foregår i Avnstruphytten og i skoven og bakkerne omkring den, i Bidstrup Skovene. Se mere om hytten og omgivelserne her www.avnstrup.dk

For at læse om et bestemt kursus, klik på linket i Kursus Kalenderen til venstre.
For oplysninger om hvordan du tilmelder dig et kursus, klik på Kursus Tilmelding.