KURSUS KALENDER 2017

GRUNDKURSER:

Shamanens Vej
10-12 marts, København
2-4 juni, København
20-23 juli, Halland, Sverige
15-17 sept, København
24 -26 nov, nær Aarhus

KURSUS TILMELDING
 
VIDEREGÅENDE KURSER:
Shamanistisk Praksis Dag
2 april, Åsbacka, Sverige
Shamanic Healing med Naturen
28 april - 1 maj, Irland
The Cycle of Giving & Receiving
5-7 maj, Sussex, UK
Månens Veje
3-7 maj, MidtSjælland
6-10 sept, Poulstone, UK
Shamanistisk Counselling 1
20-26 aug, Åsbacka, Sverige

Ritualets Magi
6-8 okt, København

1år Shamanistisk Healing & Mentoring
nov 2016-nov 2017, Åsbacka, Sverige
 
ANDRE EVENTS:
HverdagsShamanen
8-9 april, Sjælland
Shamanistisk Earth Gathering
25-30 juli, Tokalynga, Sweden
 
KURSER IKKE I SÆSON:
Soul Retrieval
Sjælens Stemme
Jordens Stemme
Shamanistisk Healing 1
Shamanistisk Healing 2
Shamanic Counselling 2
Return to Spirit
Livets Rytmer
Sejd

SkovKraft

Dansen med Ånderne

Forandring

 
 


SEJD - Kraften og Håndværket

Dette kursus tager udgangspunkt i sejd, Nordens gamle form for shamankunst. I sejden bruger man en kombination af stav, ekstatisk sang og sejdsæde som middel til at åbne døren til åndernes rige. Fokus er at udforske, hvad sejden har at tilbyde os her og nu. Vi vil arbejde med staven og sangen, sejde i fællesceremoni såvel som i par og alene.

Et særligt tema er arbejdet med Kraft. For i den norrøne magi er der udviklet en stor viden om at omgås kraft og livsenergi bevidst og kyndigt, bl.a udtrykt i begreberne megin, odr og ergi. Vi vil udforske begrebet ergi – en måde at håndtere energi gennem den shamanistiske forening af ekstase og klar hensigt. På den måde øver vi nogle helt essentielle shamanistiske færdigheder, som vi har glæde af i healing og rituelt arbejde, ja i alle livets forhold: Hvordan modtager, rummer og jordforbinder kraften. Hvordan vi at hengiver os, så kraften strømmer frit igennem os, og hvordan vi udtrykker den frugtbart og klogt.

Sejden trækker sin tidløse energi fra naturens ånder og urkræfter. Derfor foregår en vigtig del af træningen ude blandt træer, bakker og vind. Når vi gør ene-sejd derude i tusmørket, kan vi lære førstehånds af kraften selv, som den iler gennem staven, vælder op fra jorden, rider på vores sejdsang. Sådan slår vores sejdpraksis nye rødder i vores egen tid og landskab.

Vores skriftlige kilder om sejd stammer fra sen vikingetid, men sejden har sin oprindelse længe før da. For at uddybe vores forståelse vil vi også se vores egne oplevelser i lyset af den nyeste forskning i de norrøne myter, som rummer så meget mere end de kendte gudeskikkelser.

Sejd er for både mænd og kvinder. Forudsætning for at deltage er at du minimum har taget grundkurset Shamanens Vej, eller har tilsvarende træning, som er tjekket med os. Og at du har klart samarbejde med åndefæller – kontakt Annette hvis du er i tvivl.

Du kan læse mere om sejd her: I VØLVENS SPOR, SEJDENS GÅDEFULDE ”ERGI” og THE LEGACY OF SEIDR

 

For at læse om et bestemt kursus, klik på linket i Kursus Kalenderen til venstre.
For oplysninger om hvordan du tilmelder dig et kursus, klik på Kursus Tilmelding.