KURSUS KALENDER 2018

GRUNDKURSER:

Shamanens Vej
9-11 marts, København
8-10 juni, København
19-22 juli, Halland, Sverige
2-4 nov, Aarhus
9-11 nov, København


KURSUS TILMELDING
 
VIDEREGÅENDE KURSER:
Spirit Dance & Ceremony 
24-29 juli, Tokalynga, Sverige
The Deepening Path Retreat
14-19 aug, Åsbacka, Sverige
Shamanistisk Praksis Dag
8 sept, Åsbacka, Sverige

Return to Spirit 
13-16 sept, Irland

Arven fra de Troldkyndige
19-23 sept, MidtSjælland
1-5 maj 2019, Wales

 

ANDRE EVENTS:
HverdagsShamanen
14-15 april 2018, Sjaelland
 
KURSER IKKE I SÆSON:
Soul Retrieval
Sjælens Stemme
Jordens Stemme
Shamanistisk Healing 1
Shamanistisk Healing 2
Shamanistisk Counselling 1
Shamanic Counselling 2
 Månens Veje
Livets Rytmer
Sejd

SkovKraft

Forandring

 
 


SEJD - Kraften og Håndværket

Dette kursus tager udgangspunkt i sejd, Nordens gamle form for shamankunst. I sejden bruger man en kombination af stav, ekstatisk sang og sejdsæde som middel til at åbne døren til åndernes rige. Fokus er at udforske, hvad sejden har at tilbyde os her og nu. Vi vil arbejde med staven og sangen, sejde i fællesceremoni såvel som i par og alene.

Et særligt tema er arbejdet med Kraft. For i den norrøne magi er der udviklet en stor viden om at omgås kraft og livsenergi bevidst og kyndigt, bl.a udtrykt i begreberne megin, odr og ergi. Vi vil udforske begrebet ergi – en måde at håndtere energi gennem den shamanistiske forening af ekstase og klar hensigt. På den måde øver vi nogle helt essentielle shamanistiske færdigheder, som vi har glæde af i healing og rituelt arbejde, ja i alle livets forhold: Hvordan modtager, rummer og jordforbinder kraften. Hvordan vi at hengiver os, så kraften strømmer frit igennem os, og hvordan vi udtrykker den frugtbart og klogt.

Sejden trækker sin tidløse energi fra naturens ånder og urkræfter. Derfor foregår en vigtig del af træningen ude blandt træer, bakker og vind. Når vi gør ene-sejd derude i tusmørket, kan vi lære førstehånds af kraften selv, som den iler gennem staven, vælder op fra jorden, rider på vores sejdsang. Sådan slår vores sejdpraksis nye rødder i vores egen tid og landskab.

Vores skriftlige kilder om sejd stammer fra sen vikingetid, men sejden har sin oprindelse længe før da. For at uddybe vores forståelse vil vi også se vores egne oplevelser i lyset af den nyeste forskning i de norrøne myter, som rummer så meget mere end de kendte gudeskikkelser.

Sejd er for både mænd og kvinder. Forudsætning for at deltage er at du minimum har taget grundkurset Shamanens Vej, eller har tilsvarende træning, som er tjekket med os. Og at du har klart samarbejde med åndefæller – kontakt Annette hvis du er i tvivl.

Du kan læse mere om sejd her: I VØLVENS SPOR, SEJDENS GÅDEFULDE ”ERGI” og THE LEGACY OF SEIDR

 

For at læse om et bestemt kursus, klik på linket i Kursus Kalenderen til venstre.
For oplysninger om hvordan du tilmelder dig et kursus, klik på Kursus Tilmelding.