KURSUS KALENDER 2021

GRUNDKURSER:

Shamanens Vej
5-7 marts 2021, Skanderborg
9-11 april 2021, nær Aarhus

18-20 juni 2021, København
14-18 juli 2021, Tokalynga Sverige

KURSUS TILMELDING
 
ONLINE KURSER:
Being Home
Begynder 27 jan, 4 sessions
The Deepening Path
Begynder 6 marts, 5 sessions

Videre på Shamanens Vej
Begynder 16 marts, 5 sessions

Livets Rytmer (åben for alle)
Begynder 21 marts, 4 sessions

Hjælp til Hjælpere
Løbende siden 10 Oct, 5 sessions

Naturens Fortællinger
Løbende siden 15 Nov, 6 sessions
 
VIDEREGÅENDE KURSER:

IslandsSejd
28 april-2 maj 2021, Island

SkovSejd
9-13 juni 2021, MidtSjælland
Shamanisme, Døden og Livet
21-27 juli 2021, Tokalynga Sverige
Sjælens Stemme
10-12 sept 2021, København
 
ANDRE EVENTS:
Shamanisme som Spirituel Vej
Online Talk
At Bede om Hjælp
Online Talk

 

KURSER IKKE I SÆSON:
Ritualets Magi

Return to Spirit

Shamanic Healing
Soul Retrieval
Månens Veje
Spiritual Ecology
Jordens Stemme
Arven fra de Troldkyndige
Spirit Dance & Ceremony
Shamanistisk Healing 2
Shamanistisk Counselling 1
Shamanic Counselling 2
 


RITUALETS MAGI - Værktøj til Forvandling

Et godt ritual slår bro mellem mennesker og det underfulde. Det skaber et magisk rum, hvor vores stemme kan høres i alle verdener. En velgjort ceremoni styrker os og bevæger os, hvad enten vi holder bryllup, indvier et nyt hjem, eller vi samles til en årstidsfest eller politisk aktion.

På dette kursus udforsker vi, hvordan vi selv kan skabe nye, meningsfulde ritualer til livets små og store højtider og overgange. Og hvordan vi i praksis udfører dem. Nye ritualer, som passer til den aktuelle begivenhed, til vores eget syn på hvad der er helligt, og som inddrager naturen og ånderne, samtidig med at de bygger på en tusindårig vidensbank.

Vi arbejder både i kredsen, omkring bålet, med trommerejse, sang og dans, og alene med naturens væsner i skoven og bakkerne. Vi henter inspiration fra vores ånde-fæller, og erfaring fra shamanistiske traditioner og naturnære kulturers ceremonier, f.eks årstidsfejringer og de klassiske overgangsriter fra fødsel til død. Sammen vil vi afprøve hvordan den rituelle form tilføjer fokus og kraft til ritualets spirituelle hensigt - hvad enten det er at bekræfte, styrke, velsigne, forvandle, afslutte, hele eller fejre noget vigtigt i vores liv.

Vi undersøger også ritualer til andre situationer, som for eksempel moderne, hidtil ritual-løse livsomvæltninger som skilsmisse eller ”familiesammenføring”, hvor ritual kan fremskynde forløsning og healing. Ritualets principper kan også bruges til at løfte og målrette den fælles energi i politiske demonstrationer og shamanistisk aktivisme.

Der er markant behov for nye ceremoniledere, og bud efter ritual-pionerer. Det er dybt meningsfuldt, nyskabende arbejde i vores kultur i dag. Derfor har kurset et dobbelt sigte: Dels at du lærer de shamanistiske og praktiske værktøjer til selv at finde og udføre autentiske, virkningsfulde ritualer til din egen familie og nære vennekreds. Dels at du får kundskab til - og mod på - at træde frem som ceremoni-leder i et større netværk.

Kurset er for både næsten-begyndere og meget erfarne. For at deltage skal man have gennemført grundkurset Shamanens Vej eller have tilsvarende indføring, som er tjekket med os.

Især om overgangsriter kan du læse her BLESSED BY THE MOON. Og især om ritual brugt i shamanistisk og politisk aktivisme kan du læse her i SHAMANIC ACTIVISM.

 

For at læse om et bestemt kursus, klik på linket i Kursus Kalenderen til venstre.
For oplysninger om hvordan du tilmelder dig et kursus, klik på Kursus Tilmelding.