KURSUS KALENDER 2021

GRUNDKURSER:

Shamanens Vej
18-20 juni 2021, København
24-26 sept 2021, nær Aarhus

KURSUS TILMELDING
 
ONLINE KURSER:
The Deepening Path
Begynder 6 marts, 5 sessions

Videre på Shamanens Vej
Begynder 16 marts, 5 sessions

Livets Rytmer (åben for alle)
Begynder 21 marts, 4 sessions

Healing Earth
Begynder 26 juni, 6 sessions
Sacred Ceremony (åben for alle)
Begynder 5 sep, 3 sessions
Open to Power (introduction course)
Begynder 5 okt, 4 sessions
Shamanism, Peace and Power
Begynder 3 nov, 4 sessions
 
VIDEREGÅENDE KURSER:
SkovSejd
9-13 juni 2021, MidtSjælland
Sjælens Stemme
10-12 sept 2021, København
 
ANDRE EVENTS:
Shamanisme, Forandring & Balance
Online Talk, 18 marts

 

KURSER IKKE I SÆSON:
Ritualets Magi

Return to Spirit

Shamanic Healing
Shamanisme, Døden og Livet
Soul Retrieval
Månens Veje
IslandsSejd
Spiritual Ecology
Jordens Stemme
Arven fra de Troldkyndige
Spirit Dance & Ceremony
Being Home
Hjælp til Hjælpere
Shamanistisk Healing 2
Shamanistisk Counselling 1
Shamanic Counselling 2
Naturens Fortællinger


RITUALETS MAGI - Værktøj til Forvandling

Et godt ritual slår bro mellem mennesker og det underfulde. Det skaber et magisk rum, hvor vores stemme kan høres i alle verdener. En velgjort ceremoni styrker os og bevæger os, hvad enten vi holder bryllup, indvier et nyt hjem, eller vi samles til en årstidsfest eller politisk aktion.

På dette kursus udforsker vi, hvordan vi selv kan skabe nye, meningsfulde ritualer til livets små og store højtider og overgange. Og hvordan vi i praksis udfører dem. Nye ritualer, som passer til den aktuelle begivenhed, til vores eget syn på hvad der er helligt, og som inddrager naturen og ånderne, samtidig med at de bygger på en tusindårig vidensbank.

Vi arbejder både i kredsen, omkring bålet, med trommerejse, sang og dans, og alene med naturens væsner i skoven og bakkerne. Vi henter inspiration fra vores ånde-fæller, og erfaring fra shamanistiske traditioner og naturnære kulturers ceremonier, f.eks årstidsfejringer og de klassiske overgangsriter fra fødsel til død. Sammen vil vi afprøve hvordan den rituelle form tilføjer fokus og kraft til ritualets spirituelle hensigt - hvad enten det er at bekræfte, styrke, velsigne, forvandle, afslutte, hele eller fejre noget vigtigt i vores liv.

Vi undersøger også ritualer til andre situationer, som for eksempel moderne, hidtil ritual-løse livsomvæltninger som skilsmisse eller ”familiesammenføring”, hvor ritual kan fremskynde forløsning og healing. Ritualets principper kan også bruges til at løfte og målrette den fælles energi i politiske demonstrationer og shamanistisk aktivisme.

Der er markant behov for nye ceremoniledere, og bud efter ritual-pionerer. Det er dybt meningsfuldt, nyskabende arbejde i vores kultur i dag. Derfor har kurset et dobbelt sigte: Dels at du lærer de shamanistiske og praktiske værktøjer til selv at finde og udføre autentiske, virkningsfulde ritualer til din egen familie og nære vennekreds. Dels at du får kundskab til - og mod på - at træde frem som ceremoni-leder i et større netværk.

Kurset er for både næsten-begyndere og meget erfarne. For at deltage skal man have gennemført grundkurset Shamanens Vej eller have tilsvarende indføring, som er tjekket med os.

Især om overgangsriter kan du læse her BLESSED BY THE MOON. Og især om ritual brugt i shamanistisk og politisk aktivisme kan du læse her i SHAMANIC ACTIVISM.

 

For at læse om et bestemt kursus, klik på linket i Kursus Kalenderen til venstre.
For oplysninger om hvordan du tilmelder dig et kursus, klik på Kursus Tilmelding.