shamanistisk meny
 

shaman nyheder

Vi udgiver et e-nyhedsbrev med få måneders mellemrum. Hold forbindelsen ved lige og få tilsendt de seneste nyheder om næste kurser og shamanistiske træf, nye artikler, Jonathans og Annettes mini-blogs, digte og billede.
Tilmeld dig e-nyhedsbrevet her

På denne side er vores nyhedsbreve fra 2017. Hvis du er ny gæst her hos os, kan du få indtryk af udviklingen i vores aktiviteter gennem årene ved at kigge i tidligere nyhedsbreve.Denne side er den danske version – i den engelske version her kan du også læse Jonathans tanker. Du kan klikke på et årstals-link for at se vores nyheds arkiv fra:

2021 -- 2020 -- 2019 -- 2018 -- 2016 -- 2015 -- 2014 -- 2013 -- 2012 -- 2011 -- 2010 -- 2009 -- 2008 -- 2007 -- 2006 -- 2005

 
     
 

VINTERSOLHVERV 2017

Greeter of the Dawn! Invite me
to share another day with you!
No, not like yesterday – there is no going back.
Help me to step into today.
Let it be fresh in my mouth
like the newly fallen snow
radiant on the hillside,
as the Sun, climbing over
the horizon, breaks through.
 
Jonathan

Med VINTER SOLHVERV hilser vi det nye Solår Velkommen. Træder over tærsklen med hjerterne åbne for det nye. I det nye år vil vi – Jonathan, Zara og Annette –  for en stor del samle vores energi om de projekter og personlige processer som er i fokus for os nu: I 2017 har både Jonathan og Zara gået over betydningsfulde livstærskler, og vil nu give plads til at nye muligheder kan tage form, - vil se hvad ånderne sætter i værk, mens der ikke er så mange kurser.  Annette er i skrivehi  med sin bog om Nordens troldkyndige og deres arv til os, og holder først kursus til september. Så for det ny Solår har vi planlagt få, men spændende kurser, som vi håber vil inspirere jer. Her i nyhedsbrevet har vi også andre forslag til jeres shamanistiske læring,
og til jeres egen måde at fejre Solhvervet og træde ind i det Ny Solår.

~ Annette, Zara, Jonathan ~ 

 

NYE KURSER I 2018
** Klik på kursustitlerne for at se mere**

Grundkurset Shamanens Vej bliver holdt 9.-11. marts og 8.-10 juni i København af Maria Lisette Jacobsen, som har assisteret på Annettes kurser i en årrække. Og Jonathan og Zara holder det forlængede Shamanens Vej 19.-22 juli på Tokalynga i Halland, Sverige.

Af videregående kurser holder Jonathan og Zara fast i det traditionsrige, internationale sommerkursus på Tokalynga  24.-29. juli, i år med Spirit Dance & Ceremonysom emne. Derefter holder de en helt ny sommer retræte på Åsbacka: The Deepening Path, 15.-19. august. HverdagsShamanen https://www.hyldemorshave.dk/shop/hverdagsshamanen er et godt næste skridt efter grundkurset og holdes af Maria Lisette Jacobsen 14.-15 april.

Til efteråret underviser Jonathan og Zara Return to Spirit, 13.-16. september i Irland.
Annettes første kursus er Arven Fra De Troldkyndige, 19.-23. september, ved efterårsjævndøgn i skoven på Midtsjælland.

Se mere om alle kurser på vores hjemmeside her. Kursus programmet er netop opdateret (programmet for Andre Aktiviteter bliver opdateret tidlig februar). Måske beslutter vi os for flere kurser eller events i løbet af året. Så hold øje med hjemmesiden og nyhedsbrevene

ANDRE MÅDER AT LÆRE PÅ
Indtil vi ses igen på kursus eller i andre gode kredse, har vi nogle forslag til udvikling af jeres egen shamanistiske læring og praksis. Vi inviterer dig specielt til at bruge det studerekammer som vores hjemmeside er. Biblioteket har vi skabt til dit selvstudie og din fordybelse, fyldt med inspiration og udforskning af nye emner. Bemærk at mange artikler og videoer lægger op til øvelser, du frit kan tage ind i din praksis, udføre, tænke over, justere med dine ånde-lærere, gentage, lære dybere. Eller prøv og læs de kortere afsnit på Værktøjs siden, og Kursus beskrivelserne som idé katalog til emner du kan udforske videre - alene eller sammen med en med-”lærling” som du kender fra trommegruppe eller kursus.

VinterSejd er et kursus med sejd og magiske sange holdt af Elisabeth Groot, 23-25 februar på Sydfyn. Elisabeths arbejde fletter sig fint sammen med Annettes sejdarbejde: http://www.nordiskkraft.dk/index.php/undervisning 

SOLHVERVS CEREMONI TIL DIN EGEN PRAKSIS
Det er vidunderligt at fejre Solhverv og Nytår med at gøre status over hvor du er på din åndelige vej, i din egen praksis. Vi foreslår dig at tage en Trommerejse, NaturRådslagning eller Medicin-walk, og bede om råd om ”Hvad er fokus for det kommende Solår i min shamanistiske praksis/ oplæring?”, ”Hvordan arbejder jeg bedst og kraftfyldt i det nye år?” Eller ”Hvad er det næste, som ånderne gerne vil lære mig?” Eller genlæs dine rejser fra året, find den røde tråd: Hvad har ånderne vist mig i året der gik? Hvad peger det videre mod?

Hvordan du end fejrer Vinterfesterne Solhverv, Jul og Nytår, så ønsker vi dig en dyb og glædesfyldt rejse sammen med ånderne i det nye år, en rejse hvor vi mærker forbindelsen til Livet og hinanden. Glædeligt Solhverv alle sammen!

 

 
     
 


FEBRUAR 2017

Tyste og opmærksomme står de der, træerne. Smykket med kyndelmisse sne og sol. Åbner en port ind til Underet, og inviterer os til at træde indenfor, ind i nye eventyr om Visdom og Kraft.

Med årets første nyhedsbrev inviterer vi jer også til at træde ind i nye eventyr mellem verdener, – sammen med ligesindede, sammen med Ånderne, Månen, Jorden og Træerne. Vi glæder os til at mødes i kredsen!

- Annette -

** Læs også Jonathans Februar-tanker om “Watering the Seeds of Peace” her **

 

- FORÅRS KURSER -
Klik på KURSUSTITLERNE for at læse mere.

Startskud på forårets kurser er grundkurset SHAMANENS VEJ d. 10-12 marts i Kbh, med Annette. Derefter holder Jonathan og Zara SHAMANISTISK PRAKSIS DAG på Åsbacka søndag d 2. april med temaet ”Planting Seeds” og ny vækst i vores liv, og d. 8-9 april holder Maria Lisette Jacobsen HVERDAGS SHAMANEN. Begge events er dejlige opfølgninger på grundkursus og inspiration til din egen praksis.

D. 3-7. maj holder Annette MÅNENS VEJE i skoven på Midtsjælland. Vi byder Månen, Måneblodet og Overgangens forvandlingstid velkommen og lærer at tage imod deres kraft, at vende smerte til indsigt og velsignelse.

På de grønne engelske øer holder Jonathan og Zara SHAMANIC HEALING MED NATUREN sammen med Liam Glenane i Irland, 28 april-1 maj. Og derefter THE CYCLE OF GIVING & RECEIVING i Sussex, UK, 5-7 maj.

- SOMMER KURSER I DANMARK OG SYDSVERIGE -
Sommerens grundkurser er først 2.-4 juni med Maria i Kbh, og 20.-23. juli (udvidet) med Jonathan og Zara i Tokalynga i Halland.

På Tokalynga holder de derefter et helt nyt sommertræf SHAMANISTISK EARTH GATHERING d. 25.-30 juli. Et træf eller fællesskab snarere end kursus, der udforsker hvordan vi bedst anvender vores energi og shamanistiske praksis til at stå sammen om at hjælpe Jorden.

Det intensive kursus SHAMANIC COUNSELLING 1, er en klassiker, som Jonathan og Zara underviser på Åsbacka 20 – 26 august. Her lærer du både at arbejde stærkere og klarere med dine egne rejser, og at udføre shamanistisk counselling med andre.

- NYHEDER PÅ DET SHAMANISTISKE BIBLIOTEK -

På vores website bibliotek præsenterer vi to nye godbidder til dine shamanistiske hjemmestudier:

"Sacred Duty" med Jonathan fra det canadiske internet radioprogram ”Forked Stick”, hvor Jonathan deler sine tanker om hvad sacred duty betyder for ham.

"At kende Månens Veje" er en ny, illustreret artikel af Annette. Det er en introduktion til Månekundskab og Månemagi, som støtte til enhver der vil i lære hos Månen - og som god forberedelse til kurset ”Månens Veje” i maj.

 

*** Du kan læse mer om alle kurser på vores hjemmeside HER ***

 

Annette Høst kontaktes helst pr telefon 32 54 28 08, mellem kl 10 og 19, eller mejl shamanisme@mail.dk eller annette@jordensynger.dk

Jonathan Horwitz
kontaktes på jonathan@shamanism.dk eller tlf (0046) 431 441 220