shamanistisk meny
 

shaman nyheder

Vi udgiver et e-nyhedsbrev med få måneders mellemrum. Hold forbindelsen ved lige og få tilsendt de seneste nyheder om næste kurser og shamanistiske træf, nye artikler, Jonathans og Annettes mini-blogs, digte og billede.
Tilmeld dig e-nyhedsbrevet her

Her på siden sætter vi de seneste nyhedsbreve, vi har sendt ud. Det nyeste er øverst, rul ned for at læse tidligere numre. Denne side er den danske version – i den engelske version her kan du også læse Jonathans tanker. Du kan klikke på et årstals-link for at se vores nyheds arkiv fra:

2016 -- 2015 -- 2014 -- 2013 -- 2012 -- 2011 -- 2010 -- 2009 -- 2008 -- 2007 -- 2006 -- 2005

 
     
 


FEBRUAR 2017

Tyste og opmærksomme står de der, træerne. Smykket med kyndelmisse sne og sol. Åbner en port ind til Underet, og inviterer os til at træde indenfor, ind i nye eventyr om Visdom og Kraft.

Med årets første nyhedsbrev inviterer vi jer også til at træde ind i nye eventyr mellem verdener, – sammen med ligesindede, sammen med Ånderne, Månen, Jorden og Træerne. Vi glæder os til at mødes i kredsen!

- Annette -

** Læs også Jonathans Februar-tanker om “Watering the Seeds of Peace” her **

 

- FORÅRS KURSER -
Klik på KURSUSTITLERNE for at læse mere.

Startskud på forårets kurser er grundkurset SHAMANENS VEJ d. 10-12 marts i Kbh, med Annette. Derefter holder Jonathan og Zara SHAMANISTISK PRAKSIS DAG på Åsbacka søndag d 2. april med temaet ”Planting Seeds” og ny vækst i vores liv, og d. 8-9 april holder Maria Lisette Jacobsen HVERDAGS SHAMANEN. Begge events er dejlige opfølgninger på grundkursus og inspiration til din egen praksis.

D. 3-7. maj holder Annette MÅNENS VEJE i skoven på Midtsjælland. Vi byder Månen, Måneblodet og Overgangens forvandlingstid velkommen og lærer at tage imod deres kraft, at vende smerte til indsigt og velsignelse.

På de grønne engelske øer holder Jonathan og Zara SHAMANIC HEALING MED NATUREN sammen med Liam Glenane i Irland, 28 april-1 maj. Og derefter THE CYCLE OF GIVING & RECEIVING i Sussex, UK, 5-7 maj.

- SOMMER KURSER I DANMARK OG SYDSVERIGE -
Sommerens grundkurser er først 2.-4 juni med Maria i Kbh, og 20.-23. juli (udvidet) med Jonathan og Zara i Tokalynga i Halland.

På Tokalynga holder de derefter et helt nyt sommertræf SHAMANISTISK EARTH GATHERING d. 25.-30 juli. Et træf eller fællesskab snarere end kursus, der udforsker hvordan vi bedst anvender vores energi og shamanistiske praksis til at stå sammen om at hjælpe Jorden.

Det intensive kursus SHAMANIC COUNSELLING 1, er en klassiker, som Jonathan og Zara underviser på Åsbacka 20 – 26 august. Her lærer du både at arbejde stærkere og klarere med dine egne rejser, og at udføre shamanistisk counselling med andre.

- NYHEDER PÅ DET SHAMANISTISKE BIBLIOTEK -

På vores website bibliotek præsenterer vi to nye godbidder til dine shamanistiske hjemmestudier:

"Sacred Duty" med Jonathan fra det canadiske internet radioprogram ”Forked Stick”, hvor Jonathan deler sine tanker om hvad sacred duty betyder for ham.

"At kende Månens Veje" er en ny, illustreret artikel af Annette. Det er en introduktion til Månekundskab og Månemagi, som støtte til enhver der vil i lære hos Månen - og som god forberedelse til kurset ”Månens Veje” i maj.

 

*** Du kan læse mer om alle kurser på vores hjemmeside HER ***

 

Annette Høst kontaktes helst pr telefon 32 54 28 08, mellem kl 10 og 19, eller mejl shamanisme@mail.dk eller annette@jordensynger.dk

Jonathan Horwitz
kontaktes på jonathan@shamanism.dk eller tlf (0046) 431 441 220