KURSUS KALENDER 2019

GRUNDKURSER:

Shamanens Vej
28-30 juni 2019, København
17-21 juli 2019, Halland, Sverige
3-6 okt 2019, Halland, Sverige
8-10 nov 2019, København
15-17 nov 2019, nær Aarhus

Jordens Stemme
9-13 okt 2019, Halland, Sverige

KURSUS TILMELDING
 
VIDEREGÅENDE KURSER:
Naturens Fortællinger
24-30 juni 2019, Åsbacka, Sverige
Shamanic Healing & Soul Retrieval 
24 juli-3 aug 2019, Tokalynga, Sverige
Shamanistisk Counselling 1
18-24 aug 2019, Åsbacka, Sverige
Shamanistisk Praksis Dag
14 sept 2019, Åsbacka, Sverige
Shamanen, Døden og Livet
19-22 sept 2019, Samsø, Danmark
Jordens Stemme
9-13 okt 2019, Halland, Sverige

IslandsSejd
29 apr-3 maj, 2020, Island

 

ANDRE EVENTS:

HverdagsShamanen
3 forårslørdage 2019, Sjaelland

Earth Rights Conference
10-11 May, Sigtuna, Sweden
 
KURSER IKKE I SÆSON:
Sjælens Stemme

Return to Spirit

Peace & Power
Spiritual Ecology
SkovSejd
Spirit Dance & Ceremony
Shamanistisk Healing 2
Shamanic Counselling 2
Månens Veje
Livets Rytmer

SkovKraft

Forandring


NATURENS FORTÆLLINGER

Denne uge vil vi forbinde os med Fortællingens Kraft, Forestillingsevnens Kraft, og Ordenes Kraft. Ugen giver mulighed for at lære mere om at Lytte Dybt - lytte til naturen, lytte til historier, lytte til hinanden og lytte til Ånderne.

I det shamanistiske verdenssyn er historier levende og har deres egen ånd. De rummer en magisk og urgammel måde at lære på, fra en dybere kilde. De kan bringe os håb og hjælpe os med at finde vej. Fortællinger kan tale om vanskelige spørgsmål på en måde, der opmuntrer til at forbinde os med den sande betydning bagved ordene. De får os til at huske hvad det er at være menneske.

Mange mennesker nærer en dyb kærlighed til naturen og ønsker lidenskabeligt at skabe en bedre verden. Men hvordan taler vi med naturen om, hvad den ønsker – og behøver? Hvordan kan den støtte og inspirere os? I vores tid med store miljø- og klima-udfordringer må vi lytte til både menneske-historier og til naturens stemmer. Hvad har planter, træer, floder, himmel, sten og vind at fortælle os? Hvad ønsker de at vi hører?

Når vi lærer at lytte til naturen, kan vi dele dens historier med andre mennesker, så naturens behov bliver taget i betragtning. Gennem fortællingens enkle handling kan vi skabe stærke, holdbare bånd mellem mennesker og verden.

På denne workshop introducerer vi forskellige måder at åbne for naturen og høre, hvad den vil fortælle os. I løbet af ugen vil vi lave trommerejser, gå på vandringer, øve os i at lytte dybt, skrive og fortælle historier, og bruge talestaven, sammen i Kredsen.

Vi får dybere kendskab til fortællingens egen-natur, og lærer om fortællekunstens praksis i vores hverdags liv. Vi vil udforske kraften i Gode Ord, og deres rolle i helbredelse – både hvad angår mennesker, fællesskaber og natur. Vi vil finde ud af hvordan man giver slip på gamle historier og skaber nye -  der kan bringe inspiration og liv.

Dette er ikke et kursus i historiefortællings teknikker eller skrivefærdigheder. Det er et kursus i at komme i forbindelse, i at lytte og dele, og i hvordan man kan modtage historier fra Ånderne på enkel, stærk og undertiden overraskende vis. Det handler om at finde de historier som bevæger os og finde modet til at dele deres budskab med andre.

For at deltage skal man have gennemført grundkurset Shamanens Vej eller have tilsvarende undervisning. Tjek med os

24.-30. juni, 2019: Åsbacka, Skåne, Sverige. Undervist af Jonathan og Zara på engelsk. For info og tilmelding, kontakt Zara, email: courses@asbacka.org. Pris inkl. kost og logi: 8000 SEK, depositum: 2000 SEK. Max 12 pladser på kurset.

Se mere om kursusstedet på www.asbacka.org

 

 

For at læse om et bestemt kursus, klik på linket i Kursus Kalenderen til venstre.
For oplysninger om hvordan du tilmelder dig et kursus, klik på Kursus Tilmelding.