KURSUS KALENDER 2020

GRUNDKURSER:

Shamanens Vej
26-28 juni 2020, Midtjylland
15-19 juli 2020, Halland, Sverige

21-23 aug 2020, København
13-15 nov 2020, nær Aarhus

KURSUS TILMELDING
 
VIDEREGÅENDE KURSER:

Healing Earth
23-28 juni 2020, Åsbacka, Sverige

Shamanisme, Døden og Livet
22-28 juli 2020, Halland, Sverige
Ritualets Magi
2-6 sept 2020, MidtSjælland, Denmark
IslandsSejd
14-18 oktober 2020, Island

Sjælens Stemme
19-21 feb 2021, København

Shamanistisk Praksis Dag
Åsbacka, Sverige
Peace & Power
Åsbacka, Sverige
Livets Cirkel
Halland, Sverige
 
ANDRE EVENTS:
HverdagsShamanen
18-19 apr 2020, Haslev, Sjælland
Shamanisme, Ceremoni & Natur Opstilling
3-6 sep 2020, Åsbacka, Sverige

 

KURSER IKKE I SÆSON:
Arven fra de Troldkyndige

Return to Spirit

Shamanic Healing
Soul Retrieval
Månens Veje
Spiritual Ecology
SkovKraft
Jordens Stemme
SkovSejd
Spirit Dance & Ceremony
Shamanistisk Healing 2
Shamanistisk Counselling 1
Shamanic Counselling 2
Forandring
Livets Rytmer

 


LIVETS CIRKEL

Cirklen er en af de stærkeste livsformer der findes. Når vi sidder i kreds, i cirkel, så sidder vi uden ende eller begyndelse, uden højest eller lavest. Vi sidder på en måde der kommer hele vejen rundt og ligeværdigt favner hver eneste sted og stadie i hjulet.

Sammen med hinanden og med ånderne vil vi udforske hvordan vi kan arbejde shamanistisk med Cirklens kraft. Hvordan kan det hjælpe os i dagligdagen at være forbundet med cirkler? Hvordan kan Cirklen virke som freds-skabende praksis og hjælpe i vanskelige situationer? Hvordan bringer vi Cirklens energi ind på vores arbejdspladser og andre organisationer, for at fremme et bedre flyd? Hvad er det naturen vil vise os gennem sin egen forkærlighed for at virke i cirkler og kredsløb? Hvordan anskuer ånderne kredsens natur, og hvad forventer de af os, når vi sidder sådan sammen?

Livets Cirkel handler om at leve ”rundt” i alt hvad vi foretager os. Det handler også om at acceptere de forskellige livs-årstider vi gennemgår, og om at kunne være vågen for at de alle har hver deres gaver og udfordringer. Når vi bevæger os sammen med Livets Cirkel, så kan vi være mere hele, nærværende, mere forbundne og åbne.

Vi vil arbejde med trommerejser, talestav, sang, ceremoni og Naturarbejde for at lære mere om hvordan Cirklen kan nære vore liv, og hvordan vi kan leve med dens helende kraft.

Denne workshop er især givtig for folk som afholder cirkler, underviser kurser eller på anden vis leder grupper. Det er også vældig egnet som næste skridt efter grundkurset, da det har fokus på nogle nøglebegreber i forhold til at leve sammen med ånderne.

For at deltage skal man have gennemført grundkurset Shamanens Vej eller have tilsvarende undervisning. Tjek med os.

* Dette kursus er aflyst p.gr.a. verdens helbreds situationen. Vi sætter det muligvis op igen senere, så hold dig orienteret om nye datoer her på kursus siden, på SCSS’s Facebook side, og vores nyhedsbrev.

Tokalynga, Halland, Sverige. Undervist af Jonathan og Zara på engelsk. Start ons 17.00, slut søn 15.00. Tilmelding hos Zara, email: courses@asbacka.org Tlf: + 46 (0)431 441 220. Pris inkl kost og logi: 5800 SEK, depositum 2000 SEK

Se mere om kursusstedet på www.teateralbatross.se

For at læse om et bestemt kursus, klik på linket i Kursus Kalenderen til venstre.
For oplysninger om hvordan du tilmelder dig et kursus, klik på Kursus Tilmelding.