shamanistisk meny
 
         

KURSUS KALENDER 2018

GRUNDKURSER:

Shamanens Vej
9-11 marts, København
8-10 juni, København
19-22 juli, Halland, Sverige
2-4 nov, Aarhus
9-11 nov, København


KURSUS TILMELDING
 
VIDEREGÅENDE KURSER:
Spirit Dance & Ceremony 
24-29 juli, Tokalynga, Sverige
The Deepening Path Retreat
14-19 aug, Åsbacka, Sverige
Shamanistisk Praksis Dag
8 sept, Åsbacka, Sverige

Return to Spirit 
13-16 sept, Irland

Arven fra de Troldkyndige
19-23 sept, MidtSjælland
1-5 maj 2019, Wales

 

ANDRE EVENTS:
HverdagsShamanen
14-15 april 2018, Sjaelland
 
KURSER IKKE I SÆSON:
Soul Retrieval
Sjælens Stemme
Jordens Stemme
Shamanistisk Healing 1
Shamanistisk Healing 2
Shamanistisk Counselling 1
Shamanic Counselling 2
 Månens Veje
Livets Rytmer
Sejd

SkovKraft

Forandring

 
 
 

shaman hjul

 

 

KURSER

OM AT LÆRE SHAMANISME 

 
   

Vores undervisning sigter på at kunne bruge shamanisme i vores eget liv. Grundkurset Shamanens Vej er fundamentet i vores kursusundervisning, og de fleste - men dog ikke alle - af vores andre og videregående kurser forudsætter, at du har taget grundkurset. Efter grundkurset er der ikke nogen bestemt rækkefølge af kurserne, da folk har forskellige lyster og behov.

** I 2018 holder vi ikke så mange kurser som vi plejer. Jonathan og Zara vil bruge en stor del af året på at give plads til nye muligheder. Og Annette holder slet ingen kurser før sen september, da hun er i skrivehi med sin nummer to bog. Du kan læse mere om det i nyhedsbrevet fra vintersolhverv 2017 her. Måske vil vi senere på året tilføje nye kurser, som du kan se på kursussiden, eller læse om i nyhedsbrevet. Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet her.

Det er vores syn, at den virkelige uddannelse i shamanisme foregår mellem dig og dine egne ånde-lærere. Kursernes formål er at igangsætte, vejlede og inspirere denne læringsproces. Så det er op til dig at finde ud af hvornår du er klar til dit næste kursus. Se under kursusbeskrivelsen for det givne kursus, hvilke forudsætninger der skal til for at deltage. Du er velkommen til at kontakte os for en kort telefon rådgivning, om et bestemt kursus passer til dig nu.

Nogle af vores videregående kurser, som Soul Retrieval, Videre på Shamanens Vej, Shamanic Counselling 1, Sjælens Stemme, samt Shamanen, Døden & Livet, holdes med jævne – halvandet til to års – mellemrum. Andre kurser er mere ”enestående”, så man må gribe chancen. Kurserne med naturarbejde ske mest i de varmere måneder.

Kursus Kalenderen i menuen til venstre viser alle de kurser vi for tiden har på programmet. Klik på et kursus for at se beskrivelsen af kurset, hvor det sker, pris og hvordan man booker en plads. Nederst i menuen kan du se de andre kurser som vi har på vores repertoire, men som ikke er programsat for øjeblikket. Hvis du gerne vil invitere os til at undervise et bestemt kursus, er du velkommen til at kontakte os.

Få information tilsendt om de næstkommende kurser med vores e-nyhedsbrev.

Bemærk at vores kurser er undervisning i shamanistisk praksis, færdigheder og spiritualitet, de er ikke tænkt som terapikurser.

Hvis du har nogen spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os.

For at læse om et bestemt kursus, klik på linket i Kursus Kalenderen til venstre.
For oplysninger om hvordan du tilmelder dig et kursus, klik på Kursus Tilmelding.