KURSUS KALENDER 2018

GRUNDKURSER:

Shamanens Vej
9-11 marts, København
8-10 juni, København
19-22 juli, Halland, Sverige
2-4 nov, Aarhus
9-11 nov, København


KURSUS TILMELDING
 
VIDEREGÅENDE KURSER:
Spirit Dance & Ceremony 
24-29 juli, Tokalynga, Sverige
The Deepening Path Retreat
14-19 aug, Åsbacka, Sverige
Shamanistisk Praksis Dag
8 sept, Åsbacka, Sverige

Return to Spirit 
13-16 sept, Irland

Arven fra de Troldkyndige
19-23 sept, MidtSjælland
1-5 maj 2019, Wales

 

ANDRE EVENTS:
HverdagsShamanen
14-15 april 2018, Sjaelland
 
KURSER IKKE I SÆSON:
Soul Retrieval
Sjælens Stemme
Jordens Stemme
Shamanistisk Healing 1
Shamanistisk Healing 2
Shamanistisk Counselling 1
Shamanic Counselling 2
 Månens Veje
Livets Rytmer
Sejd

SkovKraft

Forandring

 
 


 SHAMANISTISK HEALING 2

Shamanistisk healing er et mægtigt arbejdsfelt, og indenfor det vil vi stå i mange forskellige situationer. Den nødvendige start er at lære om forskellige helbredende teknikker, men en ægte og virkningsfuld shamanistisk healing praksis handler om at udvikle og vedligeholde en stærk forbindelse med Ånderne, med dyb tillid og samarbejde i partnerskab.

Dette kursus bygger videre på grundlæggende shamanistiske helende metoder for at du kan udvide og gå dybere i dit virke. Det er for dem, som har erfaring med shamanistisk healing, eller som er begyndt at gå denne vej.

I workshoppen udforsker vi forskellige typer af healing, herunder at arbejde over afstand, at bruge kraftgenstande, og uddybe forholdet til vores værktøjer. Vi vil se på hvordan shamanistisk healing udover at hjælpe mennesker kan bruges i arbejde med Naturen og elementerne.

Vi undersøger også hvordan vi passer på os selv under shamanistisk healing, hvordan vi skaber balance og disciplin i vores praksis, og hvilken vej det er vi er vist at følge. Vi tager tid til at tale om etik, samt de spørgsmål og emner vi møder i shamanens healing arbejde og hvordan vi håndterer dem på kraftgivende vis.

For at deltage skal du have gennemført Shamanic Healing eller et lignende træning godkendt af Jonathan. Du må have erfaring med shamanistisk rejse, have god forbindelse med en healing åndelærer, og have udført nogen shamanistisk healing for andre. Hvis du er usikker på noget af dette, er du velkommen til at kontakte os for mere information. Det er også gavnligt hvis du kender til arbejde med sjæletab og døde arbejde, men det er ikke påkrævet.

For at ansøge om plads på kurset, skriv et brev om din shamanistiske træning indtil nu, din egen shamanistisk praksis og hvilken shamanistisk healing erfaring du har. Fortæl også hvorfor du gerne vil med på kurset. Send det til courses@asbacka.org

Du kan læse mere om kursets temaer i artiklen SHAMANISTISK BEHANDLING OG HEALING

For at læse om et bestemt kursus, klik på linket i Kursus Kalenderen til venstre.
For oplysninger om hvordan du tilmelder dig et kursus, klik på Kursus Tilmelding.