KURSUS KALENDER 2020

GRUNDKURSER:

Shamanens Vej
26-28 juni 2020, Midtjylland
15-19 juli 2020, Halland, Sverige

21-23 aug 2020, København
13-15 nov 2020, nær Aarhus

KURSUS TILMELDING
 
VIDEREGÅENDE KURSER:

Healing Earth
23-28 juni 2020, Åsbacka, Sverige

Shamanisme, Døden og Livet
22-28 juli 2020, Halland, Sverige
Ritualets Magi
2-6 sept 2020, MidtSjælland, Denmark
IslandsSejd
14-18 oktober 2020, Island

Sjælens Stemme
19-21 feb 2021, København

Shamanistisk Praksis Dag
Åsbacka, Sverige
Peace & Power
Åsbacka, Sverige
Livets Cirkel
Halland, Sverige
 
ANDRE EVENTS:
HverdagsShamanen
18-19 apr 2020, Haslev, Sjælland
Shamanisme, Ceremoni & Natur Opstilling
3-6 sep 2020, Åsbacka, Sverige

 

KURSER IKKE I SÆSON:
Arven fra de Troldkyndige

Return to Spirit

Shamanic Healing
Soul Retrieval
Månens Veje
Spiritual Ecology
SkovKraft
Jordens Stemme
SkovSejd
Spirit Dance & Ceremony
Shamanistisk Healing 2
Shamanistisk Counselling 1
Shamanic Counselling 2
Forandring
Livets Rytmer

 


HEALING EARTH

Fra de første tider har shamaner arbejdet sammen med Naturen for helbredelse, kraft, viden og visdom. På denne workshop vil du lære hvordan du lytter til Naturens Ånder og arbejder sammen med Jorden for vores fælles trivsel og overlevelse. Vi vil undersøge hvordan vi kan udføre hel-beredende arbejde for og med Naturen, og hvordan Naturen kan hjælpe mennesker med at blive hele igen.

Når vi giver os af med helbredende arbejde, inddrager vi altid helheden, fordi vi er forbundet med alt Liv. Shamanens vigtigste arbejde er, og har altid været, at helbrede sygdom og hjælpe med at opretholde ligevægt, både fysisk, følelsesmæssigt og åndeligt. I et shamanistisk verdenssyn er lægedom ikke kun et individuelt anliggende, men hænger sammen med det større fællesskab, der rækker ud over mennesker til alt som er. Mere end nogensinde før er vi nu nødt til at huske denne måde at være til på.

Vi er alle vævet sammen, vi er alle en del af Jorden. Når vi læger vores menneskekrop og -sjæl, hjælper vi Jorden med at læges. Når Jorden heler, bliver vi selv mere hele. Når vi finder sammen og anerkender vores indbyrdes afhængighed, så kan vi begynde at ændre vores levemåde til en, som er mere i harmoni med Livet.

På dette kursus vil vi arbejde med planternes ånder, med helligsteder og de fire elementer for at finde ud af, hvordan de mon vil hjælpe os i helende arbejde. Vi vil spørge hvad vi kan gøre til gengæld og lære om hvordan vi udfører vores del. Vi vil ikke indtage psykotropiske planter. Til at ændre vores bevidsthed bruger vi trommerejser, sang, rasle, ceremoni og klar intention.

Ved at kommunikere direkte med Jorden, kan vi lære mere om økologiske og spirituelle helbredende systemer, og om hvordan Naturen ønsker at arbejde sammen med os som healing partner. Vi vil ikke gå ud at fra vi ved, hvad Jorden har brug for, men tage os tid til at spørge og lytte. Ved at indgå i et tættere forhold til Jorden vil vi forandres og vide hvad der kræves af os nu.

For at deltage skal man have gennemført grundkurset Shamanens Vej eller have tilsvarende undervisning. Deltagere skal have let ved at rejse til åndeverdenen, og have en klar forbindelse til mindst en åndehjælper. Tjek med os.

23. - 28. juni, 2020: Åsbacka, Skåne, Sverige. Undervist af Jonathan og Zara på engelsk. Start tirs 16.00, slut søn 15.00. Tilmelding hos Zara, email: courses@asbacka.org Tlf: + 46 (0)431 441 220. Pris inkl kost og logi: 8200 SEK, depositum 2000 SEK. Max 12 pladser.

Se mere om kursusstedet på www.asbacka.org

For at læse om et bestemt kursus, klik på linket i Kursus Kalenderen til venstre.
For oplysninger om hvordan du tilmelder dig et kursus, klik på Kursus Tilmelding.