shamanistisk meny

shamanistisk galleri billeddigte

Annette Høst’s magiske billeddigte
Mine billeder kommer af mine oplevelser ”mellem verdener”, om det så er på shamanistiske sjælerejser, alene i den underfulde skov, eller i mødet med mine ånde-fæller. De opstår der, hvor vi er omsluttet af fortryllelsen, og vi kan se at tingene er mere end de er. Billederne lander på papiret ved at jeg blander papirklip, tegning, fotos af naturgenstande og collage.
Du vil her og der genkende motiver fra vores fælles kulturarv: jeg tager nogle gange afsæt i enkeltfigurer fra helleristninger, arkæologiske fund, gamle samiske troldtrommer, som vandrer over i mine billeder, hvor jeg digter videre sammen dem.

 

 

 
Livstræet  HYLDEMOR  Sometimes
A song of Dybdyva  DET STORE HAV MÅNEREDE
DEN HORNEDE ÅNDEBÅDEN SOLHJULET
 
 

shaman trommeHistorien om tromme-logoet
Vores logo billedgør essensen af vores arbejde: De tre verdener, som shamanen rejser imellem, indrammet af trommen. Læs historien om hvordan vi fik logoet.


Hvordan du kan bruge billederne

Alle billederne her i galleriet og på hjemmesiden er lavet af Annette, hvis der ikke fremgår andet, og hun har ophavsret til dem. Du er meget velkommen til at hente billederne ned og printe dem ud til dit personlige brug. Hvis du ønsker at udgive, mangfoldiggøre eller reproducere billederne, incl. udsnit af dem, på andre websider eller medier, eller bruge dem kommercielt, så må du først kontakte Annette for at lave en aftale. Husk altid kildeangivelse.