AKTUELT

Shamanisme, Forandring & Balance
Online Talk, 18 marts

Shamanisme som Spirituel Vej
Online Talk
 
GUIDE TIL ONLINE SHAMANISTISK ARBEJDE
 

PERSONLIGE SESSIONER

Shamanistisk Healing
Shamanistisk Counselling
Rådslagning & Mentoring
Ene-undervisning
Personlige Retreats
 
SKRÆDDERSYEDE EVENTS

Skræddersyede Kurser
Specielle Events til grupper
Ritualer & Ceremonier
Foredrag

 
SHAMANISTISK FÆLLESSKAB
International Shamanic Community
Trommegrupper
Træf & Sammenkomster
 

 

ANDRE SHAMANISTISKE AKTIVITETER
~
Shamanistiske Fællesskaber

 

 

Vi slår gerne et par slag for opbygning af shamanistiske netværk på græsrodsplan. Grupper, som bygger på vores fælles shamanistiske ideer og respekt for Jorden. Det er så givende at kunne udøve og dele oplevelser om kraft og fortryllelse med ligesindede og blive løftet af kredsens samlede energi. Her er nogle forslag.

INTERNATIONAL SHAMANIC COMMUNITY (ISC)
ISC er et selvstyrende netværk af shamanistisk praktiserende mennesker, dannet af og for folk, som har trænet med Jonathan eller Annette. Formålet er at skabe et fællesskab, og give hinanden støtte og inspiration både imellem og udover kurserne, blandt andet ved at udveksle oplevelser på ISCs hjemmeside og forum. Læs mere om ISC, og hvordan man bliver medlem, her på www.shamaniccommunity.org

TROMMEGRUPPER
Mange af de folk, vi har undervist, mødes og støtter hinandens shamanistiske praksis og vækst i lokale shamanistiske kredse med kælenavnet ”Trommegrupper”. I Trommegruppen kan I både lave seriøs træning, kraftfuldt arbejde - og hygge. Nogle grupper mødes én til to gange om måneden, andre satser mere på ceremonier omkring naturhøjtiderne. Der er både åbne grupper og lukkede ”familie”grupper.

Hvis du gerne vil starte en lokal gruppe, så lad os det vide, så vi kan henvise andre interesserede til dig. Du kan læse en guide til hvordan man starter en tromme gruppe i artiklen En Kreds af Kraft. Og der er flere gode tips og ideer om hvordan man holder sin trommegruppe stærk og frisk på http://www.shamaniccommunity.org/local.html

TRÆF & SAMMENKOMSTER
Man kan også mødes til festlige, magiske og ceremonielle sammenkomster, til både gavn og fornøjelse: Fuldmåne ritual i skoven, shamanistisk sommerlejr, magiske arbejdsfester, solhvervs fejring, fælles udflugter til historiske kraftsteder i naturen... Kun fantasien sætter grænser. Vi bruger nyhedsbrevet til at annoncere shamanistiske træf af fælles interesse, så hold øje med det eller Nyheder her på hjemmesiden. Hvad vil du selv gerne tromme folk sammen til?